Netflix kondigt nieuwe 'Narcos'-serie aan over drugsbaas in Suriname

Netflix kondigt nieuwe 'Narcos'-serie aan over drugsbaas in Suriname

Na Narcos (2015–2017) en Narcos: Mexico (2018–2021) komt Netflix nu met een nieuwe drugsserie: Narco-Saints (2022). In de nieuwe serie zien we hoe een Koreaanse drugsbaas in Suriname wordt opgejaagd door de overheid en politie. Vandaag is alvast de eerste teasertrailer te zien en volgende maand verschijnt Narco-Saints al op Netflix.

Koreaanse drugsbaas in Suriname

Kang In-su is een bescheiden ondernemer die Suriname bezoekt voor zaken. Zijn leven wordt echter overhoop gegooid als hij uiteindelijk wordt ingeluisd door een Koreaanse drugsbaron die in het Zuid-Amerikaanse land opereert.

Later wordt hij in een geheime missie gelokt door Choi Chang-ho (Park Hae-soo van Squid Game (2021– )), een agent van de Koreaanse Nationale Inlichtingendienst, om Jeon Yo-han op te pakken, die zwart werkt als pastoor als dekmantel voor zijn activiteiten als hoofd van een berucht drugskartel.

Daarnaast nóg een Narcos-serie op komst

Al eerder kondigde Netflix aan bezig te zijn met een gloednieuwe Narcos-serie, dit keer over een vrouwelijke drugsbaas zoals we dat gewend zijn in bijvoorbeeld Queen of the South (2016–2021): Griselda. Hierin kruipt Modern Family-ster Sofia Vergara in de huid van de beruchte kartelleider Griselda.

Narco-Saints volgende maand al op Netflix

Narco-Saints is vanaf 9 september al te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Narco-Saints' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sNarco-Saints (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws