Nieuwe Spaanse thriller over geheim agent nu te zien op Netflix

Nieuwe Spaanse thriller over geheim agent nu te zien op Netflix

Fans van Spaanse films en series kunnen vanaf vandaag op Netflix terecht voor Código Emperador (2022), een gloednieuwe thriller over een geheim agent en een mysterieuze zaak.

Wapenhandel loopt uit tot complexe zaak

In Código Emperador werkt Juan (Luis Tosar) voor de geheime dienst van Spanje. Om toegang te krijgen tot de villa van een echtpaar dat betrokken is bij wapenhandel, benadert hij Wendy, het Filippijnse dienstmeisje dat in het huis woont. Hij start een relatie met haar die steeds complexer wordt.

Tegelijkertijd voert Juan andere "onofficiële" opdrachten uit om de belangen te beschermen van de machtigste elites van het land. Eén van de opdrachten is om Ángel Gonzalez te onderzoeken, een schijnbaar onopvallende politicus. Hiervoor roept hij de hulp in van Marta, de dochter van een bekende acteur.

Los favoritos de Midas-ster in de hoofdrol

Luis Tosar, de man die we zagen als zakenman Víctor in Los favoritos de Midas (2020), speelt de rol van Juan. De overige hoofdrollen worden gespeeld door Alexandra Masangkay, Georgina Amorós, Denis Gómez en Laura Domínguez. Ook Miguel Rellán, die we kennen uit Tiempos de guerra (2017), komt voorbij.

Código Emperador (2022)
5.8
Kijk op Netflix • Juan werkt voor de geheime dienst van Spanje. Om toegang te krijgen tot de villa van een echtpaar dat betrokken is bij wapenhandel, benadert hij Wendy, het Filippijnse dienstmeisje dat in het huis woont.

Código Emperador nu te zien op Netflix

Código Emperador is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Código Emperador' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsCódigo Emperador (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws