Nieuwe Netflix-film verrast kijkers: 'Eindelijk een goede Netflix-romcom'

Nieuwe Netflix-film verrast kijkers: 'Eindelijk een goede Netflix-romcom'

Niet alleen ontvangt Wedding Season (2022) van critici een score van 83% op Rotten Tomatoes, ook kijkers zijn enthousiast over de nieuwe romantische film op Netflix. "Een romantisch meesterwerk," klinkt het zelfs op Twitter.

Andere handige Netflix-pagina's:

De film over de vele bruiloften die doorgaans rond deze periode plaatsvinden en de druk die dit kan leggen op je relatie, slaat overduidelijk aan bij de kijker. Er klinkt enthousiasme over de klik tussen de hoofdrolspelers en ook het verhaal wordt als verfrissend ervaren: "Zonder twijfel één van de beste Netflix-films die ik in tijden heb gezien". Niet gek dus dat de film momenteel op plek 3 in de top 10 op Netflix staat.

Wedding Season (2022)
6.3
Kijk op Netflix • Asha Maurya (Pallavi Sharda) kan niet ontsnappen aan de druk van haar ouders om een huwelijkspartner te vinden.

Na het verbreken van haar verloving heeft Asha (Pallavi Sharda) het moeilijk. Haar moeder denkt dat haar oudste dochter een leven van geluk gaat missen als ze haar focus niet van haar nieuwe baan afhaalt en in plaats daarvan op het vinden van een echtgenoot richt. Asha's moeder neemt het heft in eigen handen en maakt een online dating profiel aan om Asha aan een "perfecte" match te koppelen.

Dan komt Ravi (Suraj Sharma) in beeld, of eigenlijk Ravi's ouders, die precies hetzelfde idee hebben voor hun zoon. Asha stelt een plan voor aan Ravi: een schijnrelatie om elkaars date te zijn om door het aankomende trouwseizoen te komen. Door ontelbare uitnodigingen, dansjes en jurken in de volgende drie maanden, komen Asha en Ravi er langzaam achter dat ze misschien meer gemeen hebben dan ze denken. Misschien waren hun ouders toch iets op het spoor.

Beeld: Still 'Wedding Season' via Netflix / Ken Woroner

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsWedding Season (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws