Zendaya bespreekt plannen voor 'Euphoria' seizoen 3

Zendaya bespreekt plannen voor 'Euphoria' seizoen 3

Sinds het tweede seizoen van de HBO Max serie Euphoria (2019– ) heeft actrice Zendaya niet alleen de rol van Rue Bennett te vervullen, maar ook een belangrijke rol achter de schermen als producent. Zendaya besprak onlangs haar beslissing om de serie deels te produceren en wat ze in seizoen 3 hoopt te zien.

Seizoen 2 van Euphoria werd voor maar liefst 16 Emmy's genomineerd waarvan één nominatie voor Zendaya's acteerprestaties. De jonge actrice werd zowel door haar moeder als door regisseur Sam Levinson op de hoogte gebracht van het heugelijke nieuws.

Ik kreeg een leuk telefoontje van mijn moeder die naar de Emmynominaties aan het kijken was. Ook Sam belde mij. Dat is grappig, want de eerste keer gebeurde dit op precies dezelfde manier.

Zendaya

Hoewel Zendaya pas in het tweede seizoen als producent op de aftiteling verscheen, had ze tijdens het eerste seizoen al de vrijheid gekregen van Levinson om haar creativiteit op de serie los te laten.

Het voelde als een juiste beslissing om in het tweede seizoen officieel producent te zijn. De serie heeft me in staat gesteld om als actrice niet alleen uit mijn schulp, maar ook achter de camera te kruipen. Het is een veilige plek waar geen slechte ideeën zijn. Ik voelde me veilig genoeg om me uit te spreken. Ik ben kritisch, maar soms ook erg verlegen dus dan zeg ik niets. Hier krijg ik mijn eigen verantwoordelijkheden. Ik ben bij elke stap betrokken, zelfs bij het redirigeren en dat is echt heel bijzonder.

Zendaya

Levinson en Zendaya hebben veel gesproken over het personage Rue. Hun plannen voor Rue zijn vaak veranderd. Zendaya legt uit dat ze het gevoel had dat het einde van het tweede seizoen anders moest worden aangepakt dan aanvankelijk gepland was. Ze wist Levinson ervan te overtuigen dat er meer positiviteit nodig was in de wereld, zeker tijdens de pandemie.

Het was belangrijk een manier te vinden om het seizoen te laten eindigen met liefde, vergiffenis en vriendschap. De hoopvolle noot om Rue te laten beginnen aan een pad naar soberheid en voor zichzelf te kiezen was een grote verandering in het scenario. Dit gebeurde halverwege het seizoen.

Zendaya

In het derde seizoen hoopt Zendaya de personages te kunnen blijven volgen in hun leven na de middelbare school. De actrice zou graag Rue's weg naar nuchterheid blijven volgen en de chaos daarvan. Ook zou het volgens Zendaya interessant zijn om te zien welke keuzes de overige personages maken na hun tijd op de middelbare school.

In seizoen 2 konden we veel dieper op de personages ingaan. Ik denk dat we dit in het derde seizoen weer gaan doen. Er is zoveel talent. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om dat te laten zien.

Zendaya
Beeld: Still 'Euphoria' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxEuphoria (2019– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws