Kijkers verdeeld over nieuwe Netflix-horrorkomedie

Kijkers verdeeld over nieuwe Netflix-horrorkomedie

Jamie Foxx schittert vanaf deze week op Netflix in Day Shift (2022). De eerste kijkers die de film hebben gezien, zijn verdeeld. Hoewel de één het een vermakelijke actiefilm vindt, beschrijft de ander hem als 'kinderachtig'.

Andere handige Netflix-pagina's:

De vampierenfilm leidt dus tot verschillende reacties: je houdt ervan of niet. Op Twitter prijzen kijkers de actiescènes, maar anderen zijn een stuk kritischer: "De zoveelste teleurstelling". Hoe dan ook, Day Shift weet veel kijkers te trekken en staat daarom nu al op de tweede plaats in de top 10 op Netflix. In de VS staat de film zelfs al op nummer 1.

Day Shift (2022)
6.1
Kijk op Netflix • Een hardwerkende vader wil alleen maar zorgen voor een goed leven voor zijn 8-jarige dochter, maar zijn baantje als zwembadverschoner in San Fernando Valley is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten, de jacht op en het doden van vampieren.

Overdag werkt het personage van Jamie Foxx als schoonmaker van zwembaden, maar zijn echte inkomen verdient hij door zijn baan als vampierenjager waarbij hij de zonschuwe wezens opspoort en doodt. Hij probeert een goed leven te bieden aan zijn slimme dochter door te jagen op de monsters.

Beeld: Still 'Day shift' via Netflix / Parrish Lewis

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDay Shift (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws