Meer film voor minder: Pathé Thuis start met Binge Bonus-actie

Meer film voor minder: Pathé Thuis start met Binge Bonus-actie

Vanaf maandag 15 augustus kun je bij Pathé Thuis terecht voor de Binge Bonus: een gloednieuwe actie waarbij je veel minder films kunt kijken tegen een lagere prijs. Bij het aanschaffen van €20 tegoed, ben je nu namelijk maar €15 kwijt.

Op die manier kijk je dus 25% korting op je films. Het tegoed is in te zetten voor álle films op Pathé Thuis, dus zowel voor huur-, koop- en Premium films. Zo is later deze week de Nederlandse horrorfilm Moloch (2022) te zien op de streamingdienst of kijk nu al naar de hilarische actiefilm The Unbearable Weight of Massive Talent (2022) met Nicolas Cage.

Je kunt alleen deelnemen aan de Binge Bonus-actie via deze link naar de actiepagina. Daar kun je het tegoed aanschaffen met je naam en e-mailadres. Vergeet na de aanschaf niet je code eerst te verzilveren! Daarna kun je gelijk aan de slag met je volgende film.

Je moet er echter snel bij zijn: de Binge Bonus-actie is namelijk beperkt beschikbaar en geldig tot en met 15 september, dus op=op. Na het aanschaffen van het voordelige tegoed, kun je de code nog tot 15 november verzilveren. Daarna is je Binge Bonus-tegoed een jaar inzetbaar, dus tot en met 15 november 2023.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Pathé Thuis VOD-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws