Eerste reacties op 'She-Hulk: Attorney at Law' zijn enthousiast: 'Super vermakelijk'

Eerste reacties op 'She-Hulk: Attorney at Law' zijn enthousiast: 'Super vermakelijk'

Vanaf morgen start op Disney+ de gloednieuwe Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law (2021– ). Een aantal gelukkige recensenten hebben de eerste vier afleveringen al mogen zien en laten op Twitter weten wat ze ervan vonden. De meesten zijn laaiend enthousiast.

Kijk She-Hulk: Attorney at Law nu op Disney+! 🍿

Vooral heel grappig

De reacties zijn over het algemeen allemaal positief en benadrukken vooral de grappige humor in She-Hulk: "Dit zet een nieuwe gouden standaard voor waar Marvel-series toe in staat zijn," klinkt het zelfs op Twitter. Ook wordt de serie geprezen om de connecties met de rest van het Marvel-universum. "Het is heel gemakkelijk om verslaafd te raken aan deze serie als je van plezier houdt."

She-Hulk: Attorney at Law (2021– )
4.9
Kijk op Disney+ • Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner.

Nichtje van Bruce Banner

Dit keer is het niet Bruce Banner die in de spotlight staat, maar Jennifer Walters. Zij wordt gespeeld door Tatiana Maslany en is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van "Superhuman law" én toevallig de nicht van Bruce. Door omstandigheden die nog niet bekend zijn (in de comics is het via een bloedtransfusie), heeft ze krachten gekregen die vergelijkbaar zijn met die van haar neef, die haar nu probeert te leren hoe ze die kan gebruiken.

Vanaf deze week op Disney+

She-Hulk: Attorney at Law is vanaf morgen 18 augustus te zien op Disney+. Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'She-Hulk: Attorney at Law' via Marvel Studios / Disney+
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+She-Hulk: Attorney at Law (2021– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws