Nieuw op Cinetree: Belgische dramakomedie 'De Patrick'

Nieuw op Cinetree: Belgische dramakomedie 'De Patrick'

Op Cinetree kijk je nu naar De Patrick (2019), een komische dramafilm uit België over de klusjesman op een naturistencamping. De film is nu te zien op de streamingdienst.

Patrick de klusjesman

Patrick werkt op een naturistencamping en doet er alles aan om de campinggasten te helpen. In zijn vrije tijd ontwerpt hij meubels, maar als hij op een dag zijn favoriete hamer kwijtraakt, begint hij aan een zoektocht die hem tot de verste uithoeken van de camping brengt. De zoektocht bereikt existentiële proporties wanneer Patricks vader overlijdt.

Kijk De Patrick nu op Cinetree! 🍿

Van Peaky Blinders-regisseur

De dramakomedie is geregisseerd door Tim Mielants, die ook verschillende afleveringen regisseerde van Peaky Blinders (2013–2022). De hoofdrollen worden gespeeld door Kevin Janssens, Hannah Hoekstra en Pierre Bokma.

Nu op Cinetree

De Patrick is nu te zien op Cinetree. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Cinetree. Of bekijk ook eens onze Top 100 beste films op Cinetree.

De Patrick (2019)
6.7
Kijk op Cinetree • Op de naturistencamping van zijn vader is Patrick de klusjesman. Hij voert getrouw de taken uit die de campinggasten van hem verlangen.
Beeld: Still 'De Patrick' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Cinetree VOD-tips Cinetree-tipsDe Patrick (2019)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws