'Die Kaiserin' teasertrailer: nieuw kostuumdrama over keizerin Sisi volgende maand op Netflix

'Die Kaiserin' teasertrailer: nieuw kostuumdrama over keizerin Sisi volgende maand op Netflix

Fans van kostuumdrama's kunnen na de zomer op Netflix terecht voor de gloednieuwe serie Die Kaiserin (2022– ), een nieuwe verfilming over het leven van keizerin Sisi. Vandaag onthult Netflix alvast de eerste teasertrailer.

Keizerin Elisabeth von Wittelsbach

De nieuwe serie vertelt het verhaal van de jonge keizerin Elisabeth von Wittelsbach, prinses van Beieren (Devrim Lingnau) en de nog onervaren keizer Frans Jozef van Oostenrijk-Hongarije (Philip Froissant). Ze worden geconfronteerd met een hof vol beperkingen, een machtsstrijd en ongelooflijk veel intriges. Er ontstaat een romantische situatie, maar Frans gaat al trouwen met een ander.

Meerdere verfilmingen

De dramaserie wordt geregisseerd door Katrin Gebbe en Florian Cossen en de hoofdrollen zijn voor Devrim Lingnau en Philip Froissant. Het eerste seizoen zal uit zes afleveringen bestaan, die allemaal zo'n drie kwartier duren. Het leven van de keizerin was onlangs ook te zien op NPO Plus in de nieuwe serie Sisi (2021– ) en komt binnenkort naar het witte doek met Corsage (2022).

Die Kaiserin (2022‑ )
7.8
Kijk op Netflix • Twee jonge mensen ontmoeten elkaar. Het is een noodlottige ontmoeting, de spreekwoordelijke liefde op het eerste gezicht.

Alle afleveringen vanaf volgende maand op Netflix

Die Kaiserin bestaat uit zes afleveringen en is vanaf 29 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Die Kaiserin' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sDie Kaiserin (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws