'Riverdale'-ster Lili Reinhart nu te zien op Netflix in nieuwe romantische komedie

'Riverdale'-ster Lili Reinhart nu te zien op Netflix in nieuwe romantische komedie

Op Netflix kijk je vanaf vandaag naar Look Both Ways (2022), een romantische komedie over een meisje dat twee heel verschillende levens leidt in twee parallelle werelden. De hoofdrol is voor niemand minder dan Lili Reinhart.

Een parallelle realiteit

Aan de vooravond van haar afstuderen splitst Natalie's (Lili Reinhart) leven in parallelle realiteiten: één waarin ze zwanger wordt en blijft in haar geboortestad, en de ander waarin ze niet zwanger raakt en verhuist naar Los Angeles. Op beide reizen ervaart Natalie een levensveranderende liefde, jaagt ze haar droomcarrière als artiest na en herontdekt ze zichzelf.

Sterrencast

De romantische komedie is geregisseerd door Wanuri Kahiu, die eerder de Afrikaanse film Rafiki (2018) maakte. Naast Reinhart, die we natuurlijk kennen als Betty Cooper in Riverdale (2017– ), worden de overige hoofdrollen gespeeld door Idiocracy-ster Luke Wilson, The Bold Type-actrice Aisha Dee en Top Gun: Maverick-acteur Danny Ramirez.

Look Both Ways (2022)
6.3
Kijk op Netflix • Aan de vooravond van haar afstuderen, verdeelt Natalie haar leven in parallelle realiteiten: een waarin ze zwanger wordt en in haar geboortestad blijft om haar kind op te voeden en een andere waarin ze naar LA verhuist om haar droomcarrière na te jagen.

Vanaf vandaag op Netflix

Look Both Ways is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Felicia Graham
Afbeelding via Netflix / Felicia Graham
Beeld: Still 'Look Both Ways' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLook Both Ways (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws