Netflix werkt aan een vierde seizoen van 'How to Sell Drugs Online (Fast)'

Netflix werkt aan een vierde seizoen van 'How to Sell Drugs Online (Fast)'

De Duitse serie How to Sell Drugs Online (Fast) (2019– ) krijgt een vierde seizoen op Netflix. De serie is een van de populairste series in Duitland, maar het heeft ook wereldwijd succes gekregen. Tussen 25 juli en 8 augustus 2021 is de serie 25,05 miljoen uur wereldwijd bekeken op Netflix.

Voorgaande seizoenen

In seizoen 3 van How to Sell Drugs Online (Fast) verbetert Moritz zichzelf door opnieuw contact te leggen met Lenny en Dan om hun oorspronkelijke visie voor MyDrugs opnieuw op te starten. Seizoen 4 gaat binnenkort in productie. Details over het plot van de nieuwe afleveringen zijn nog niet bekend. De makers van de serie, Matthias Murmann en Philipp Käßbohrer, laten weten dat het volgende seizoen de personage laat zien nadat ze de school hebben verlaten.

Veelgeprezen

De serie heeft maar liefst 7 prijzen gewonnen, waaronder een Bambi voor de beste acteur en de German Television Award voor beste komedieserie. De cast bestaat uit Maximilian Mundt, Danilo Kamperidis, Lena Klenke, Damian Hardung, Leonie Wesselow, Roland Riebeling, Jolina Amely Trinks en Luna Baptiste Schaller.

How to Sell Drugs Online (Fast) (2019– )
7.8
Kijk op Netflix • Om de liefde van zijn leven terug te winnen, lanceren een middelbare schoolstudent en zijn beste vriend Europa's grootste online drugsbedrijf vanuit hun tienerkamer.

Nog geen releasedatum bekend van How to Sell Drugs Online (Fast) seizoen 4

Seizoenen 1 tot en met 3 van How to Sell Drugs Online (Fast) zijn nu te zien op Netflix. Een releasedatum van seizoen 4 is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix. Of bekijk al het nieuwe aanbod op Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'How to Sell Drugs Online (Fast)' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixHow to Sell Drugs Online (Fast) (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws