'Ginny & Georgia' seizoen 2 verschijnt waarschijnlijk binnenkort al op Netflix

'Ginny & Georgia' seizoen 2 verschijnt waarschijnlijk binnenkort al op Netflix

Seizoen 2 van Ginny & Georgia (2020– ) is bijna hier, zo hint seriemaker Sarah Lampert op Instagram met een foto vanaf de set. In een post op Instagram plaatst ze een foto van achter de schermen met de tekst "zo bijna klaar dat ik het kan proeven".

Nog niet veel bekend over seizoen twee

Op dit moment zijn de plotdetails voor het tweede seizoen van Ginny & Georgia nog vrijwel onbekend. Seizoen 1 eindigde met een cliffhanger waarin Ginny de vele geheimen van haar moeder leerde kennen. Geschokt en doodsbang door de onthullingen, neemt Ginny Austin mee, springt op een motorfiets, en loopt weg van haar moeder en Wellsbury. Het was niet duidelijk waar Ginny heen zou gaan, maar gezien het feit dat Aaron Ashmore zich bij de cast heeft gevoegd als Austins vader, zou dat een bestemming kunnen zijn.

Maar waar Ginny en Austin ook naar toegaan, kijkers kunnen verwachten dat Georgia ze uiteindelijk zal opsporen. Ook is haar beslissing om Austin weg te houden van zijn vader misschien niet zonder goede reden geweest.

Ginny & Georgia seizoen 2 mogelijk snel op Netflix

Nu de makers bijna klaar zijn met seizoen 2 in post-productie, kunnen de nieuwe afleveringen heel snel op Netflix verschijnen. Een officiële releasedatum is echter nog niet bekend. Het eerste seizoen verscheen in februari 2021 op de streamingdienst. Hopelijk verschijnt seizoen 2 eerder dan februari 2023. De huidige vorderingen stemmen ons positief. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Ginny & Georgia in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Ginny & Georgia (2020– )
7.4
Kijk op Netflix • Na jaren op de vlucht geweest te zijn, zoeken een moeder en haar tienerdochter nu een normaal leven, maar het verleden van de moeder bedreigt hun nieuwe manier van leven.
Beeld: Still 'Ginny & Georgia' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixGinny & Georgia (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws