Mark Ruffalo over 'Avengers: Secret Wars': 'We gaan eruit met een grote knaller'

Mark Ruffalo over 'Avengers: Secret Wars': 'We gaan eruit met een grote knaller'

Na het hoogtepunt van de Infinity-saga, gaat Marvel Studios verder met de Multiverse-saga. Onlangs kondigde de studio een nieuwe Avengers-film aan: Avengers: Secret Wars. Ondanks de druk om de vorige films te overtreffen, is Hulk-acteur Mark Ruffalo optimistisch dat deze film dat kan: "Het wordt verbazingwekkend".

Overtreffende trap

In een gesprek met ET tijdens de première van She-Hulk: Attorney at Law (2021– ), waarin Ruffalo terugkeert als de groene superheld, geeft de acteur toe dat het een grote opdracht zal zijn, maar hij is ervan overtuigd dat ze een manier kunnen vinden om Avengers: Secret Wars te laten slagen.

Nou, het zal moeilijk worden om Avengers: Secret Wars te overtreffen, maar als ik Kevin [Feige] ken en als ik Marvel ken, zal het behoorlijk verbazingwekkend zijn. Het zal een grote knaller zijn, we gaan eruit met een grote knaller.

Mark Ruffalo
She-Hulk: Attorney at Law (2021– )
4.9
Kijk op Disney+ • Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner.

Mark Ruffalo terug als Hulk in serie over She-Hulk

Ruffalo is daarvoor eerst nog te zien in She-Hulk: Attorney at Law, die morgen 18 augustus verschijnt op Disney+. Hij is niet het enige bekende gezicht dat terugkeert in de nieuwe Marvel-serie, zo komen ook Tim Roth (The Abomination), Benedict Wong (Wong) en Charlie Cox (Daredevil) voorbij.

Beeld: Still 'Avengers: Endgame' via TMDb
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Disney+The Avengers (2012)Avengers: Age of Ultron (2015)Avengers: Endgame (2019)Avengers: Infinity War (2018)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws