Netflix deelt de trailer van nieuwe Tim Burton-serie over 'The Addams Family'

Netflix deelt de trailer van nieuwe Tim Burton-serie over 'The Addams Family'

Netflix onthult zojuist de trailer van een nieuwe Tim Burton-serie over The Addams Family (1964–1966). De bloedige trailer toont waarom Wednesday, zoals de serie tevens zal heten, weggestuurd wordt van haar school en geeft een klein voorproefje van het verhaal.

Student Wednesday

De serie volgt Wednesday Addams nu ze een student is aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gave onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij te stoppen die de plaatselijke stad terroriseert en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat 25 jaar geleden haar ouders in de problemen bracht - dit alles terwijl ze haar nieuwe en zeer verwarde relaties op Nevermore navigeert.

Een bekende cast

Wednesday wordt gespeeld door The Fallout-ster Jenna Ortega. Daarnaast spelen Chicago-ster Catherine Zeta-Jones en Traffic-ster Luis Guzmán de rollen van Morticia en Gomez Addams. Verder bestaat de cast uit onder anderen Christina Ricci, Jamie McShane, Emma Myers, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome en Percy Hynes White.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Wednesday komend najaar op Netflix

Wednesday zal ergens in de herfst op Netflix verschijnen, maar er is nog geen specifieke releasedatum bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix. Of bekijk al het nieuwe aanbod op Nieuw op Netflix.

Wednesday (2022)
Kijk op Netflix • De 16-jarige Wednesday Addams studeert aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gaven onder de knie te krijgen.
Beeld: Still 'Wednesday' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sWednesday (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws