Spannende western met Mads Mikkelsen nu te zien op Disney+

Spannende western met Mads Mikkelsen nu te zien op Disney+

Op Disney+ kijk je vanaf vandaag naar The Salvation (2014), een spannende actiethriller met niemand minder dan Mads Mikkelsen in de hoofdrol.

Het Wilde Westen

De western speelt zich af in 1871, wanneer kolonisten uit heel Europa naar Amerika trekken in de hoop op een beter leven. Jon (Mads Mikkelsen), een Deense pionier, dood de moordenaar van zijn gezin maar krijgt daardoor een prijs op zijn hoofd vanuit de bende van de beruchte kolonel Delarue (Jeffrey Dean Morgan). Jon is genoodzaakt om zijn leven van vredige kolonist op te geven…

Kijk The Salvation nu op Disney+! 🍿

Mads Mikkelsen en Jeffrey Dean Morgan

De western is geregisseerd door Kristian Levring, bekend van The King Is Alive (2000) en Fear Me Not (2008). Naast Druk-acteur Mikkelsen en The Walking Dead-ster Morgan worden de overige hoofdrollen gespeeld door Eva Green, Eric Cantona en Jonathan Pryce.

The Salvation (2014)
6.7
Kijk op Disney+ • 1871, kolonisten uit heel Europa trekken naar Amerika op zoek naar een beter leven. Wanneer Jon (Mads Mikkelsen), een Deense pionier, de moordenaar van zijn gezin doodt, zetten de beruchte kolonel Delarue (Jeffrey Dean Morgan) en zijn bende een prijs op zijn hoofd.

Nu te zien op Disney+

The Salvation is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Beeld: Still 'The Salvation' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsThe Salvation (2014)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws