De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 34, 2022)

De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 34, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast de tweede aflevering van She-Hulk: Attorney at Law (2021–2022) en nieuwe afleveringen van o.a. Only Murders in the Building (2021– ), Solar Opposites (2020– ) en Big Sky (2020– ) voegt Disney+ ook de Nederlandse Mees Kees-films toe, net als de bijbehorende serie Mees Kees (2017– ). In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.0

  Mees Kees (2017– )

  Nieuw! Seizoen 1 en 2
  Kijk op Disney+ • Hij is de leukste meester van Nederland, Mees Kees! Ietwat slungelig en onhandig maar ook lief en grappig. Zijn manier van lesgeven is anders dan anders maar maakt hem favoriet bij al zijn leerlingen.
 2. 7.3
  Kijk op Disney+ • Een inzicht in de dromen, uitdagingen en overwinningen van de baanbrekende AFLW league. In deze zesdelige serie komen we meer te weten over de moedige pioniers, die te horen kregen dat ze nooit Australian football op het hoogste niveau zouden kunnen spelen, maar het toch voor elkaar kregen.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.1
  Kijk op Disney+ • Drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen, raken er na de moord op een buurman zelf in verwikkeld als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.
 2. 8.0
  Kijk op Disney+ • Een familie van buitenaardse wezens verhuist naar Midden-Amerika, waar ze nadenken over de vraag of het leven daar beter is of op hun thuisplaneet.
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • 'High School Musical: The Musical: The Series' volgt een groep leerlingen die aftellen naar de openingsavond van de allereerste productie van 'High School Musical' van hun school ooit.
 4. 6.9
  Kijk op Disney+ • Voormalig soap-hunk Fabián Delmar leeft zijn leven in vergetelheid na zijn hoogtijdagen in de jaren '90 als hoofdrolspeler in de serie 'Jij zult de mijne zijn'.
 5. 5.2
  Kijk op Disney+ • Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een reeks films toe, waaronder gloednieuwe Pixar-film Lightyear (2022). Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 6.7
  Kijk op Disney+ • Voor Tobias komt Mees Kees, de nieuwe invaller op school, precies op tijd. Door de juf werd hij om niets de klas uitgestuurd.
 2. 6.5
  Kijk op Disney+ • Tobias is te verlegen om Hasna mee te vragen voor een groot schoolfeest. Mees Kees heeft geen tijd om hem helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen omdat zij hem een ballonvaart cadeau gedaan heeft.
 3. 6.4
  Kijk op Disney+ • De klas van Mees Kees (Willem Voogd) gaat een toneelstuk maken. De klas heeft er helemaal zin in, tot ze ontdekken dat directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) een saai middeleeuws stuk heeft uitgekozen.
 4. 6.3
  Kijk op Disney+ • Een jonge held trekt ten strijde tegen het kwaad en probeert zijn grote liefde te redden uit de klauwen van de meester van de duisternis.
 5. 6.3
  Kijk op Disney+ • Mees Kees op Kamp is de opvolger van de succesvolste familiefilm van een jaar eerder: Mees Kees. In Mees Kees op Kamp, gebaseerd op het succesvolle boek van Mirjam Oldenhave, volgen we Mees Kees, Tobias en Sep tijdens het kamp met de hele klas.
 6. 6.0
  Kijk op Disney+ • Als Mees Kees tijdens de schoolvoetbalcompetitie opeens voor zijn moeder moet zorgen, vervangt Dreus hem als coach.
 7. 5.4
  Kijk op Disney+ • Een hardwerkende, kleine ondernemer Dan Trunkman (Vince Vaughn) en zijn twee medewerkers (Tom Wilkinson en Dave Franco) reizen af naar Europa om de meest belangrijke deal uit hun leven te sluiten.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Only Murders in the Building' via Hulu / Craig Blankenhorn

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws