Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 35, 2022)

Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 35, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast de derde aflevering van She-Hulk: Attorney at Law (2021–2022) en nieuwe afleveringen van o.a. Only Murders in the Building (2021– ) en Solar Opposites (2020– ) voegt Disney+ ook de eerste aflevering toe van American Horror Stories (2021– ) seizoen 2. Ook de komische dramafilm The Death of Stalin (2017) is nu te zien. In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.8
  Kijk op Disney+ • 'Air Crash Investigation' onderzoekt vliegtuigongelukken om te ontdekken hoe en waarom ze zijn gebeurd. De kijkers worden meegenomen aan boord van verschillende vluchten die in de problemen zijn geraakt, waarbij de spanning in de cockpit en de cabine worden nagespeeld.
 2. 6.8
  Kijk op Disney+ • Dagboek van een Uberchauffeur, de Duitse versie van de Australische hitcomedy, volgt Uberchauffeur Ben, die de lessen die hij van zijn passagiers leert toepast om zijn plek in de wereld te vinden.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.0
  Kijk op Disney+ • Een familie van buitenaardse wezens verhuist naar Midden-Amerika, waar ze nadenken over de vraag of het leven daar beter is of op hun thuisplaneet.
 2. 7.2
  Kijk op Disney+ • Een inzicht in de dromen, uitdagingen en overwinningen van de baanbrekende AFLW league. In deze zesdelige serie komen we meer te weten over de moedige pioniers, die te horen kregen dat ze nooit Australian football op het hoogste niveau zouden kunnen spelen, maar het toch voor elkaar kregen.
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • 'High School Musical: The Musical: The Series' volgt een groep leerlingen die aftellen naar de openingsavond van de allereerste productie van 'High School Musical' van hun school ooit.
 4. 6.2
  Kijk op Disney+ • Anthologieserie, afgeleid van 'American Horror Story' waarbij elke aflevering een op zichzelf staand spookverhaal is.
 5. 5.2
  Kijk op Disney+ • Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een reeks films toe, waaronder gloednieuwe Pixar-film Lightyear (2022). Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 7.2
  Kijk op Disney+ • Nadat Josef Stalin op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'American Horror Stories' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws