Tom Hanks nu te zien op Disney+ in gloednieuwe 'Pinocchio'-remake

Tom Hanks nu te zien op Disney+ in gloednieuwe 'Pinocchio'-remake

Het is vandaag Disney+ Day en de streamingdienst pakt groots uit met de exclusieve release van Pinocchio (2022); geen bioscoop komt er dit keer aan te pas voor de live-actionremake. Disney+ heeft niemand minder dan Tom Hanks weten te strikken voor de rol van Geppetto. De magische film over de houten pop is vanaf vandaag te zien op Disney+.

Geppetto en zijn houten jongen

We kennen het verhaal: een houten marionet begint aan een spannend avontuur om een echte jongen te worden. Tom Hanks speelt Geppetto, de houtsnijder die Pinocchio (ingesproken door Benjamin Evan Ainsworth) bouwt en behandelt alsof het zijn echte zoon is. Lukt het de pop om ook echt mee te komen in het leven als 'echte jongen'? Jiminy Cricket wordt ingesproken door Joseph Gordon-Levitt en Luke Evans speelt de Coachman.

Kijk Pinocchio nu op Disney+! 🍿

Van Forrest Gump-regisseur

Cynthia Erivo neemt de rol van de magische fee op zich en Benjamin Evan Ainsworth, die we kennen uit horrorserie The Haunting of Bly Manor (2020), spreekt de stem in van Pinocchio. Robert Zemeckis staat aan het roer als regisseur, die eerder met Tom Hanks samenwerkte voor Forrest Gump (1994) en Cast Away (2000).

Pinocchio (2022)
5.1
Kijk op Disney+ • Een live-action-bewerking van Disney's 'Pinocchio'. Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden.

Disney+ Day aanbieding

Pinocchio is vanaf vandaag te zien op Disney+. Ter ere van de jaarlijkse Disney+ Day brengt de streamingdienst nog veel meer grote, nieuwe titels uit. Als klap op de vuurpijl biedt Disney+ vanaf vandaag tevens een aantrekkelijke aanbieding waarbij je een maand films & series kijkt voor slechts €1,99. Je leest hier alles over de deal.

Afbeelding via Disney+
Afbeelding via Disney+
Afbeelding via Disney+
Afbeelding via Disney+
Beeld: Still 'Pinocchio' via Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsPinocchio (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws