Nieuw op Disney+: Chris Hemsworth in 'Thor: Love and Thunder'

Nieuw op Disney+: Chris Hemsworth in 'Thor: Love and Thunder'

Marvel-film Thor: Love and Thunder (2022) is vanaf vandaag eindelijk te zien op Disney+. Fans kunnen de film eindelijk nog een keer opnieuw kijken of juist voor het eerst zien als ze de bioscoop nog hebben vermeden. De film met Chris Hemsworth is nu te zien op de streamingdienst.

Jane Foster is terug als Mighty Thor

Thor (Chris Hemsworth) is op zoek naar rust en probeert aan zichzelf te werken. Echt veel tijd krijgt hij niet door een nieuwe dreiging: Gorr the God Butcher (Christian Bale), wiens doel het is alle Goden te laten uitsterven. Om de dreiging tegen te gaan, roept Thor de hulp in van koningin Valkyrie (Tessa Thompason), Korg (Taika Waititi) en zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman). Tot Thors verbazing, is Jane nu de Mighty Thor.

Kijk Thor: Love and Thunder nu op Disney+! 🍿

Veel bekende gezichten

Naast Christian Bale als de schurk introduceert Thor: Love and Thunder ook Russell Crowe als Zeus. Ook Chris Pratt als Star-Lord en de rest van de Guardians of the Galaxy komen kort voorbij. Het Thor-vervolg is opnieuw geregisseerd door Taika Waititi, die zelf weer te zien is als Korg.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.3
Kijk op Disney+ • In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.

Disney+ Day aanbieding

Thor: Love and Thunder is vanaf vandaag te zien op Disney+. Ter ere van de jaarlijkse Disney+ Day brengt de streamingdienst nog veel meer grote, nieuwe titels uit. Als klap op de vuurpijl biedt Disney+ vanaf vandaag tevens een aantrekkelijke aanbieding waarbij je een maand films & series kijkt voor slechts €1,99. Je leest hier alles over de deal.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsThor: Love and Thunder (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws