De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 37, 2022)

De beste nieuwe films & series op Disney+ (week 37, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast alle seizoenen van Sherlock (2010–2017) zijn vanaf deze week ook thrillerserie La Fortuna (2021) en sciencefictionserie Maggie (2022) te zien op Disney+. Ook verscheen weer een nieuwe aflevering van She-Hulk: Attorney at Law (2021–2022). In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 9.1
  Kijk op Disney+ • Eigentijdse interpretatie van Sherlock Holmes. Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) herkent een software-ontwikkelaar aan zijn stropdas en een piloot aan zijn duim.
 2. 7.2
  Kijk op Disney+ • Daten is al moeilijk genoeg - het is nog moeilijker als je ook een helderziende bent. Maggie's geschenk stelt haar in staat om in de toekomst te kijken van haar vrienden, ouders, klanten en willekeurige mensen op straat.
 3. 6.6
  Kijk op Disney+ • De jonge diplomaat Alex Ventura werkt samen met een strijdlustige ambtenaar en een briljante Amerikaanse advocaat om een schat terug te vinden die gestolen is door Frank Wild, die de wereld rondreist om historische voorwerpen uit de oceaan te stelen.
 4. 4.9

  The Holiday (2022)

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Disney+ • Vier families gaan met elkaar op luxe droomvakantie, maar een duister geheim leidt tot angst voor verraad - en eindigt in moord.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 7.5

  Short Circuit (2020– )

  Seizoen 2, aflevering 6
  Kijk op Disney+ • 'Short Circuit' is een experimenteel programma waarbij iedereen in de Walt Disney Animation Studios een idee kan opperen en eventueel geselecteerd kan worden om een originele innovatieve korte film te maken met de steun van de Studio en hun collega-kunstenaars.
 2. 7.3
  Kijk op Disney+ • Een inzicht in de dromen, uitdagingen en overwinningen van de baanbrekende AFLW league. In deze zesdelige serie komen we meer te weten over de moedige pioniers, die te horen kregen dat ze nooit Australian football op het hoogste niveau zouden kunnen spelen, maar het toch voor elkaar kregen.
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • 'High School Musical: The Musical: The Series' volgt een groep leerlingen die aftellen naar de openingsavond van de allereerste productie van 'High School Musical' van hun school ooit.
 4. 6.8

  Mike (2022)

  Seizoen 1, aflevering 5-8
  Kijk op Disney+ • De serie zal het wilde, tragische en controversiële leven en de carrière van zwaargewicht kampioen Mike Tyson verkennen - een van de meest polariserende figuren in de sportcultuur.
 5. 6.6
  Kijk op Disney+ • De wereld wordt opgeslokt door een pandemie. Er zijn nieuwe regels. In The Zone, een rampscenario, wordt de mensheid getest.
 6. 6.2
  Kijk op Disney+ • Anthologieserie, afgeleid van 'American Horror Story' waarbij elke aflevering een op zichzelf staand spookverhaal is.
 7. 5.2
  Kijk op Disney+ • Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een reeks films toe, waaronder gloednieuwe Pixar-film Lightyear (2022). Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 6.8
  Kijk op Disney+ • In februari 2022 regelde de Boy Scouts Of America een schikking van 2,7 miljard dollar met slachtoffers vanwege beschuldigingen van seksueel misbruik.
 2. 6.3
  Kijk op Disney+ • 1962. Barbara Novak (Renée Zellweger) heeft een boek uitgebracht, genaamd 'Down With Love'. Dit boek groeit uit tot de ‘relatiebijbel’ voor vrouwen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'La Fortuna' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws