Disney+ deelt een speciale trailer voor 'Andor'

Disney+ deelt een speciale trailer voor 'Andor'

Disney+ deelt een speciale trailer voor Andor (2022– ). De trailer deelt wat geschiedenis uit het Star Wars-universum en hoe daar in deze gloednieuwe serie mee om wordt gegaan. Ondanks dat de reacties toen de serie werd aangekondigd vrij negatief waren, lijken de afgelopen trailers de harten van de fans te winnen.

Andor is een prequel van Rogue One: A Star Wars Story (2016). De serie verkent een nieuw perspectief van het Star Wars-sterrenstelsel, met de nadruk op de reis van Cassian Andor om te ontdekken welk verschil hij kan maken. De serie brengt het verhaal van de ontluikende rebellie tegen het Empire en hoe mensen en planeten erbij betrokken raakten. Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges waarin Cassian het pad zal inslaan dat voorbestemd is om hem tot een rebellenheld te maken.

Andor zal gespeeld worden door Diego Luna. De andere hoofdrollen worden gespeeld door Genevieve O'Reilly en Alex Ferns. De serie wordt geregisseerd door Benjamin Caron van onder anderen The Crown (2016– ) en Sherlock (2010–2017), Toby Haynes van onder anderen Sherlock, Doctor Who (2005– ) en Black Mirror (2011– ), en Susanna White.

Bekijk hier de trailer van Andor:

De eerste drie afleveringen van Andor zijn vanaf woensdag 21 september te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Andor (2022– )
8.4
Kijk op Disney+ • De avonturen van de rebellenspion Cassian Andor tijdens de vormingsjaren van de Rebellion voorafgaand aan de gebeurtenissen van 'Rogue One:
Beeld: Still 'Andor' via TMDb
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+Andor (2022– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws