Starz deelt de trailer en releasedatum van 'Step Up' seizoen 3

Starz deelt de trailer en releasedatum van 'Step Up' seizoen 3

Starz deelt de officiële trailer voor seizoen 3 van Step Up: High Water (2018–2022). De serie is gebaseerd op de Step Up-films met Channing Tatum en vertelt het verhaal van de leerlingen en leraren van de High Water Performing Arts School in Atlanta. Daarnaast deelden ze ook Amerikaanse releasedatum.

De serie volgt High Water, een school voor nieuw artistiek talent, waar gevaar, corruptie, verdenkingen, verlangens, wrok en ambities botsen in en buiten de zalen van het hoofdkwartier. Terwijl de talentenlijst van het label groeit, wordt High Water-oprichter en megaster Sage Odom geconfronteerd met beschuldigingen van moord, financiële ondergang en machtige politieke vijanden. Zijn partner-in-crime en de liefde, Collette Jones worstelt om hun imago te handhaven terwijl ze een nationale tournee en het stappen uit haar rol als de vrouw achter het imperium balanceert, terwijl ze een geheim met zich meedraagt dat alles dreigt te verpesten.

De trailer geeft ook een eerste blik op Christina Milian als Collette Jones, de rol die tot Naya Rivera behoorde. Starz had een nieuw seizoen van Step Up aangekondigd iets meer dan een maand nadat Rivera overleed bij een zwemongeluk in Lake Piru. Met de steun van de cast, producenten en Rivera's familie werd besloten haar rol te herschikken, na een zorgvuldige afweging van verschillende factoren, waaronder het sterk seriële karakter van de show en het feit dat haar personage zo centraal staat in het verhaal, aldus Starz.

Naast Milian zullen ook Terrence Green, Kendra Willis, Keiynan Lonsdale, Carlito Olivero, Jade Chynoweth en Rebbi Rosie zich toe voegen bij de cast. Ne-Yo, Faizon Love, Eric Graise, Terayle Hill, Enrique Murciano en Tricia Helfer keren terug.

Step Up: High Water is vanaf 16 oktober te zien op Starz in de VS. Een Nederlandse releasedatum is nu nog niet bekend. De eerste twee seizoenen zijn nu in Nederland op Viaplay te zien. Voor een compleet overzicht van alle films en series op de streamingdienst, kun je terecht op onze pagina Het volledige Viaplay-aanbod.

Step Up: High Water (2018‑2022)
7.2
Kijk op Viaplay • Deze dramaserie, gebaseerd op de 'Step Up'-filmfranchise, draait om een aantal ambitieuze jonge dansers op een school voor moderne kunsten in Atlanta.
Beeld: Still 'Step Up' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's ViaplayStep Up: High Water (2018–2022)

Meer Viaplay

Meer Viaplay

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws