Viaplay in Nederland: films, series, Formule 1 en abonnementsprijzen

Viaplay in Nederland: films, series, Formule 1 en abonnementsprijzen

Nederland maakt zich op voor de komst van een gloednieuwe streamingdienst: Viaplay. De van oorsprong Scandinavische dienst maakt vandaag de prijzen voor abonnementen in Nederland bekend en onthult wat we precies van ze kunnen verwachten qua content.

Lancering

Heel lang hoeven we niet meer te wachten tot we kunnen genieten van de nieuwe dienst: 1 maart 2022 lanceert Viaplay in Nederland. De streamingdienst is dan beschikbaar op smart-tv's, iOS- en Android-telefoons en tablets, Chromecast, AppleTV, PC en Mac. De dienst is vanaf maart beschikbaar in elf landen en hoopt dit richting het einde van 2023 uit te breiden naar 16 landen.

Films op Viaplay

NENT, het Scandinavische bedrijf achter Viaplay, maakt bekend dat we veel grote films mogen verwachten. De dienst zal films aanbieden van Hollywoodstudio's als MGM, Sony, wiip en meer. Titels die voorbij zullen komen zijn onder andere de Men in Black-films. Kort na de lancering verschijnen ook Tomb Raider (2018), Jumanji: Welcome to the Jungle (2017), Jumanji: The Next Level (2019), Bad Boys for Life (2020) en Charlie's Angels (2019).

Series en Viaplay Originals

Naast Hollywoodfilms zullen ook grote series op Viaplay te zien zijn. Titels die in het persbericht van de dienst voorbijkomen zijn Dr. Death (2020– ), The Capture (2019– ) en Walker (2021– ). Daarnaast heeft Viaplay ook plannen voor maar liefst 60 Originals in 2022 en hoopt de dienst ook Nederlandse Viaplay Originals te produceren. Voorbeelden van Originals van de dienst zijn docuserie The Last Journey Of The Vikings (2020) of de Zweedse misdaadserie The Lawyer (2018– ).

Afbeelding 'The Last Journey of the Vikings' via Viaplay
Afbeelding 'The Last Journey of the Vikings' via Viaplay

Sport met o.a. Formule 1 op Viaplay

Naast de vele films en series kijken vele Nederlanders vooral uit naar de komst van Viaplay doordat de dienst binnenkort de Nederlandse uitzendrechten van de Formule 1 bezit. Daarnaast zal de Bundesliga, PDC darts met Michael van Gerwen en MMA te zien zijn op Viaplay. Deze sporten worden tevens ondergebracht bij providers als VodafoneZiggo en KPN, waardoor de Formule 1 ook nog gewoon via de tv kan worden bekeken.

Prijs van een abonnement

Voor 13,99 euro sluit je een abonnement af bij Viaplay. Verschillende prijzen voor specifieke abonnementen zijn in het begin niet beschikbaar. Er is dus één abonnement voor één prijs: 13,99. Wel maakt de streamingdienst bekend dat Viaplay ook beschikbaar wordt via VodafoneZiggo en KPN, waardoor eventuele kortingen of aanbiedingen via die providers niet wordt uitgesloten.

Afbeelding 'The Lawyer' via Viaplay
Afbeelding 'The Lawyer' via Viaplay
Beeld: Afbeelding via NENT / ViaPlay
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Films Series Video on demand Viaplay

Meer Viaplay

Meer Viaplay

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws