Deze 400+ films & series zijn nu te zien op nieuwe streamingdienst Viaplay

Deze 400+ films & series zijn nu te zien op nieuwe streamingdienst Viaplay

Het Nederlandse streaminglandschap wordt vandaag verder uitgebreid met de komst van Viaplay. De van oorsprong Scandinavische dienst lanceert vandaag in ons land en maakt daarmee een uitgebreid aanbod beschikbaar. Hieronder lichten we een selectie uit van de vele films en series die nu op Viaplay zijn te zien.

Handige Viaplay-pagina's:

Series op Viaplay

De nieuwe streamingdienst zal, mede door hun samenwerking met Starzplay, een hele reeks topseries aanbieden. Hieronder vind je een paar uitgelichte titels die beschikbaar zijn. De komende maanden zullen nog meer titels in première gaan, zoals het waargebeurde schandaal in Gaslit (2022), Dangerous Liaisons (2022) met Carice van Houten en horrorserie Shining Vale (2022– ) met Courteney Cox. Ook werkt Viaplay momenteel aan twee Nederlandse Original-series.

Daarnaast zal Viaplay ook volop inzetten op realityseries door hun samenwerking met Hayu. Deze streamingdienst is al enige tijd beschikbaar in Nederland, maar zal de content vanaf vandaag dus ook beschikbaar maken via Viaplay.

Voor een compleet overzicht van álle series op Viaplay kun je hier terecht. Of bekijk onze Top 50 beste series op Viaplay.

Films op Viaplay

Viaplay zal films aanbieden van Hollywoodstudio's als MGM, Sony, wiip en Lionsgate. Zo komen titels als American Pie (1999), Dirty Dancing (1987) en Gangs of New York (2002) voorbij.

Voor een compleet overzicht van álle films op Viaplay kun je hier terecht. Of bekijk onze Top 100 beste films op Viaplay.

Films & series voor kids

Naast alle spannende en meeslepende films en series voor volwassenen, biedt Viaplay ook genoeg titels aan voor kleine kinderen. Hieronder een paar voorbeelden van films en series op Viaplay voor de allerkleinsten.

Voor een compleet overzicht van álle films op Viaplay kun je hier terecht. Of bekijk onze Top 100 beste films op Viaplay.

Beeld: Still 'The Good Wife' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Viaplay

Meer Viaplay

Meer Viaplay

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws