Streamingdienst Viaplay vanaf vandaag beschikbaar in Nederland

Streamingdienst Viaplay vanaf vandaag beschikbaar in Nederland

Het Nederlandse streaminglandschap wordt vandaag verder uitgebreid met de komst van Viaplay. De van oorsprong Scandinavische dienst lanceert vandaag in ons land en is nu beschikbaar op smart-tv's, iOS- en Android-telefoons en tablets, Chromecast, AppleTV, PC en Mac. Hieronder vind je een overzicht van de prijs per maand en van het aanbod dat we kunnen gaan zien.

Handige Viaplay-pagina's:

Prijs per maand van Viaplay in Nederland

Voor €13,99 euro sluit je een abonnement af bij Viaplay. Verschillende prijzen voor specifieke abonnementen zijn in het begin niet beschikbaar, zoals we dat wel gewend zijn bij bijvoorbeeld Netflix en binnenkort bij HBO Max. Er is dus één abonnement voor één prijs.

Wel is het mogelijk om via Ziggo, KPN en T-Mobile korting te krijgen als je het abonnement via hen afsluit. Via Ziggo betaal je de eerste vier maanden €20 en daarna €9,99 per maand. Vanaf 1 augustus betaal je dan de standaardprijs van €13,99. Nieuwe klanten van KPN kunnen rekenen op 9 maanden gratis Viaplay, met daarna een abonnement voor de standaard €13,99 per maand. Bestaande klanten van KPN mogen Viaplay tot 1 augustus uitproberen voor €9,99 per maand. Tot slot krijgt iedereen die bij T-Mobile een nieuw vast 1-jarig internetabonnement aflsuit, 4 maanden gratis toegang tot Viaplay.

Aanbod aan films & series op Viaplay

De nieuwe streamingdienst zal, mede door hun samenwerking met Starzplay, Hayu en DreamWorks Animation een hele reeks topseries aanbieden. Ook werkt Viaplay momenteel aan twee Nederlandse Original-series, een duistere komedie en een thrillerserie.

Naast een hele reeks series biedt Viaplay films aan van Hollywoodstudio's als MGM, Sony, wiip en Lionsgate. Voor een compleet overzicht van álle films en series op Viaplay kun je hier terecht. Of bekijk onze Top 100 beste films op Viaplay.

Sport met o.a. Formule 1 op Viaplay

Naast de vele films en series kijken vele Nederlanders vooral uit naar de lancering van Viaplay doordat de dienst nu de Nederlandse uitzendrechten van de Formule 1 bezit. Daarnaast zal de Bundesliga, PDC darts met Michael van Gerwen en MMA te zien zijn op Viaplay. Deze sporten worden tevens ondergebracht bij providers als VodafoneZiggo en KPN, waardoor de Formule 1 ook nog gewoon via de tv kan worden bekeken.

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Viaplay

Meer Viaplay

Meer Viaplay

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws