Netflix deelt de trailer van Mexicaanse dramaserie 'Rebelde'

Netflix deelt de trailer van Mexicaanse dramaserie 'Rebelde'

In de gloednieuwe Mexicaans Netflix-serie Rebelde (2022) volgen we de leerlingen van een prestigieuze kostschool. Zou dit de opvolger van hitserie Élite (2018– ) kunnen zijn? Netflix onthult vandaag de eerste trailer.

Elite Way School is de prestigieuze kostschool waar een nieuwe generatie leerlingen hun best doet om de Battle of the Bands te winnen, de belangrijkste muzikale wedstrijd voor hen om te slagen aan het begin van hun muzikale carrière. Onderweg bloeit de liefde en vriendschap tussen hen op terwijl een mysterieus geheim genootschap een schaduw werpt over hun dromen om de volgende grote muziekster te worden.

Bekijk hier de trailer van Rebelde:

Rebelde is een remake van de gelijknamige Mexicaanse tienersoap uit 2004. De hoofdrollen worden gespeeld door Azul Guaita Bracamontes, Giovanna Grigio, Franco Masini, Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jerónimo Cantillo en Franco Masini.

Afbeelding via Netflix / Mayra Ortiz
Afbeelding via Netflix / Mayra Ortiz
Afbeelding via Netflix / Mayra Ortiz
Afbeelding via Netflix / Mayra Ortiz

Rebelde bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 5 januari 2022 te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Rebelde (2022)
6.3
'Rebelde' speelt zich af op de Elite Way School. Daar vindt jaarlijks de spannende wedstrijd 'The Battle of the Bands' plaats, en ieder jaar doet iedereen er alles aan om met de eerste prijs naar huis te gaan.
Beeld: Still 'Rebelde' via Netflix / Mayra Ortiz
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sRebelde (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws