De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. De Nederlandse komedie Luizenmoeder - De Film (2021) met Ilse Warringa bereikt deze week opnieuw de eerste plaats. Op de voet gevolgd door actiefilm Fast & Furious 9 (2021) met Vin Diesel in de hoofdrol. Daarnaast zijn ook animatiefilm The Croods 2: A New Age (2020) en de Nederlandse komedie Meskina (2021) erg populair onder de Pathé Thuis-kijkers, net als M. Night Shyamalans thriller Old (2021).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 6.3
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.
 2. 5.2
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Dominic Toretto leidt een rustig leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt.
 3. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • Top-bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) zijn terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie.
 4. 6.1
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • Wanneer je als vrouw de dertig aantikt, verwacht iedereen van alles en nog wat van je. Leyla heeft geen man, geen kind, geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als ‘Meskina’;
 5. 5.8
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • 'Old' speelt zich af op een afgelegen eiland. Wanneer een groep mensen een lijk op een strand vindt worden er een reeks mysterieuze gebeurtenissen in gang gezet.
 6. 7.0
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten de Croods op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont:
 7. 4.8
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur - in opdracht van Sinterklaas - een groot Pietenfeest opgebouwd.
 8. 7.4
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Als er op een nacht twee dieven bij hem inbreken, weigert Hutch zichzelf en zijn gezin te verdedigen, in de hoop ernstig geweld te voorkomen.
 9. 6.3
  Kijk op Pathé Thuis (€ 3,99+) • Hulpsheriff Joe Deacon (Denzel Washington) moet voor een routineklus op weg naar Los Angeles om daar bewijs te verzamelen voor een zaak.
 10. 6.6
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

Beeld: Still 'Old' via Filmdepot / Universal Studios

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws