Eerste beelden onthuld van 'Snowpiercer' seizoen 3

Eerste beelden onthuld van 'Snowpiercer' seizoen 3

Over iets meer dan een maand start het gloednieuwe seizoen van Snowpiercer (2020– ) op de Amerikaanse zender TNT en snel daarna ook op Netflix in Nederland. De eerste beelden van seizoen 3 van de spannende sciencefictionserie zijn nu alvast te zien.

Layton (Daveed Diggs) en zijn vrienden besturen een kleine piratentrein en gaan op zoek naar Melanie. Samen hopen ze een nieuwe warme locatie te vinden waar ze de beschaving opnieuw kunnen opbouwen. Hierbij worden ze geholpen door een nieuw gevonden overlevende. "Melanie's opoffering gaf ons een kaart. We vinden New Eden, dan gaan we terug voor de anderen," horen we Layton zeggen in de trailer van seizoen 3, verwijzend naar een warme locatie om het leven opnieuw te beginnen buiten de trein.

Bekijk hier de trailer van Snowpiercer seizoen 3:

In het derde seizoen voegt Emmy-winnaar Archie Panjabi zich bij de cast. Details over haar rol zijn nu nog niet bekend. De serie is inmiddels ook al verlengd met een vierde seizoen.

Het nieuwe seizoen start 24 januari op de Amerikaanse zender TNT. Het vorige seizoen startte een dag na de release in de VS met wekelijkse afleveringen, dus het is hoogstwaarschijnlijk dat seizoen 3 hier op Netflix start op 25 januari 2022 met wekelijkse afleveringen.

Snowpiercer (2020– )
6.9
Kijk op Netflix • Zeven jaar nadat de wereld in een bevroren woestenij is veranderd, verblijven alle overlevenden aan boord van de enorme Snowpiercer.
Beeld: Still 'Snowpiercer' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSnowpiercer (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws