Netflix verlengt 'Outer Banks' met een derde seizoen

Netflix verlengt 'Outer Banks' met een derde seizoen

Netflix heeft goed nieuws voor fans van Outer Banks (2020– ). De Pogues keren terug voor een nieuw seizoen! De streamingdienst maakt bekend dat de populaire misdaadserie door mag met seizoen 3.

In een video op de socialemediakanalen van Netflix horen we Chase Stokes (die John B speelt in de serie) roepen dat hij een mededeling heeft: "Season 3, Baby! Let's Go". De rest van de cast viert het goede nieuws met hem. "Terug alsof we nooit zijn weggeweest," aldu Madison Bailey (Kiara).

In seizoen 2 van de populaire serie zagen we hoe de hechte groep van lokale tieners probeert om te gaan met de dood van hun vrienden na een schattenzoektocht die misloopt. John B (Stokes) en Sarah (Cline) zijn echter op de vlucht op de Bahama's en terug op het spoor van goud, terwijl de inzet voor de rest van de Pogues thuis snel escaleert. Er staat maar liefst 400 miljoen dollar op het spel wanneer een nieuw gevonden geheim de groep herenigt voor een nieuwe missie.

Details over het plot van seizoen 3 zijn nu nog niet bekend, enkel dat Carlacia Grant (die Cleo speelt) nu is gepromoveerd tot een vast castlid. Tevens is het onduidelijk wanneer de opnames starten. Hopelijk kunnen we seizoen 3 van Outer Banks snel verwelkomen op Netflix. Seizoen 1 en 2 zijn nu te zien op de streamingdienst.

Outer Banks (2020– )
7.6
Kijk op Netflix • 'Outer Banks' is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina.
Beeld: Still 'Outer Banks' via Netflix / Jackson Lee Davis
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixOuter Banks (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws