Nieuw op Netflix: Oscargenomineerde komedie 'Lady Bird'

Nieuw op Netflix: Oscargenomineerde komedie 'Lady Bird'

Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Lucas Hedges én Timothée Chalamet schitteren vanaf vandaag op Netflix in Lady Bird (2017). De Oscargenomineerde komediefilm is nu te zien op de streamingdienst.

Christine "Lady Bird" McPherson (Saoirse Ronan) is een middelbare scholiere van de verkeerde kant van het spoor. Ze verlangt naar avontuur en kansen, maar vindt daar niets van terug op haar katholieke middelbare school in Sacramento. We volgen haar tijdens haar laatste jaar op de middelbare school, inclusief haar eerste liefde, haar deelname aan het schooltoneelstuk, en haar aanmelding voor de universiteit.

Bekijk hier de trailer van Lady Bird:

De komische dramafilm is geregisseerd door Greta Gerwig, bekend van Little Women (2019). Momenteel werkt ze aan Barbie (2023) met Margot Robbie in de hoofdrol. Met Lady Bird sleepte ze maar liefst vijf Oscarnominaties in de wacht. Helaas won de film er geen.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Lady Bird is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series kun je nu terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Lady Bird (2017)
7.4
Kijk op Netflix • Christine 'Lady Bird' McPherson (Saoirse Ronan) zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder (Laurie Metcalf), maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt.
Beeld: Still 'Lady Bird' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsLady Bird (2017)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws