Amazon Prime Video onderzoekt Nederlandse rol in de drugsindustrie in trailer van 'Over Grenzen'

Amazon Prime Video onderzoekt Nederlandse rol in de drugsindustrie in trailer van 'Over Grenzen'

Amazon Prime Video duikt met de nieuwe serie Over Grenzen (2021– ) in de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijde drugsindustrie. Vandaag onthult de streamingdienst de eerste trailer.

In de nieuwe serie volgen we de strijd tussen politie-eenheden die zich bezighouden met het opsporen van drugs en drugshandelaren en de machtige ondergrondse drugskartels. Hoe is deze lucratieve bedrijfstak doorgedrongen in alle lagen van de maatschappij? We zien de politie zoeken naar de criminelen die containers leeghalen en er wordt kennis gemaakt met de gangs in Santos, Brazilië, die zorgen dat de drugs naar Nederland en België komen.

Bekijk hier de trailer van Over Grenzen:

De nieuwe serie is onderdeel van vier Nederlandse Original-series die deze en volgende maand op Amazon Prime Video verschijnen. De andere series zijn Donnie op de Monnie (2021), waarin rapper Donnie in de levensstijl duikt van een aantal rijke Nederlanders, Comedy Club (2021) met Arjen Lubach, Guido Weijers, Ronald Goedemondt, Henry van Loon, Jandino en Roué Verveer, en Dutch Wheels (2021), waarin beroemde klanten als Rico Verhoeven en Dionne Slagter langsgaan bij het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors.

Over Grenzen bestaat uit vier afleveringen en is vanaf 16 december te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Amazon Prime Video.

Over Grenzen (2021– )
De vierdelige serie onthult de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijze drugsindustrie. 'Over Grenzen' verkent de ondergrondse strijd tussen gespecialiseerde politie-eenheden en machtige ondergrondse drugskartels en onderzoekt hoezeer deze lucratieve bedrijfstak inmiddels is doorgedrongen in alle lagen van de maatschappij.
Beeld: Still 'Over Grenzen' via Amazon Prime Video
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoOver Grenzen (2021– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws