Colin Farrell na 'The Batman' weer te zien als Penguin in spin-off van HBO Max

Colin Farrell na 'The Batman' weer te zien als Penguin in spin-off van HBO Max

Colin Farrell is gecast voor een spin-off van The Batman (2022). Hierin zal hij opnieuw in de huid kruipen van schurk Penguin, die steeds meer macht krijgt in de criminele onderwereld van Gotham.

De spin-off wordt gemaakt door HBO Max, de Amerikaanse streamingdienst die in 2022 ook in Nederland lanceert. De spin-off werd al in september aangekondigd, maar details bleven toen uit. Nu is dus bekend dat Farrell te zien zal zijn als schurk Penguin en dat hij meewerkt aan de serie als uitvoerend producent.

Farrell is voor het eerst te zien als Penguim in The Batman, die maart 2022 in de bioscoop verschijnt, en zou flink zijn aangekomen voor zijn rol. De transformerende make-up wordt verzorgd door Mike Marino, die ook werkte aan Black Swan (2010) en I Am Legend (2007). The Batman is de eerste film waarin Penguin weer voorkomt sinds Danny DeVito in de Batman-films van Tim Burton. Naast Penguin zijn ook de schurken Riddler (Paul Dano) en Carmine Falcone (John Turturro) te zien in The Batman.

Afgelopen oktober was Farrell voor het eerst te zien als Penguin op een aantal setfoto's van The Batman. De acteur is vrijwel onherkenbaar in de huid van de schurk.

The Batman draait vanaf 3 maart 2022 in de bioscoop. Wanneer de spin-off – die overigens nog geen titel heeft – op HBO Max verschijnt, is nu nog niet bekend.

The Batman (2022)
Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen.
Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand HBO MaxThe Batman (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws