De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt actiefilm Robin Hood (2018) met Taron Egerton en Jamie Foxx de eerste plaats. Ook komt de gloednieuwe kerstfilm Single All the Way (2021) gelijk hoog binnen op de tweede plek. Nieuw in de top 10 zijn tot slot The Power of the Dog (2021) met Benedict Cumberbatch en 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016) met John Krasinski.

In de lijst van populairste series op Netflix is deze week de Nederlands-Vlaamse hitserie Undercover (2019– ) wederom bovenaan te vinden door de start van het langverwachte derde seizoen. Ook realityserie Selling Sunset (2019– ) is terug van weggeweest dankzij de komst van seizoen 4. Nieuw in de top 10 is tot slot Lost in Space (2018–2021) door de komst van het derde seizoen.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 5.3
  Kijk op Netflix • Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland.
 2. 6.2
  Kijk op Netflix • Wanhopig om het oordeel van zijn familie te vermijden, vraagt Peter (Michael Urie) zijn beste vriend (Philemon Chambers) om zijn nep-vriendje te zijn voor de feestdagen.
 3. 7.3
  Kijk op Netflix • Waargebeurde verhaal van zes ex-militairen die door de CIA werden ingehuurd en tegenover een overmacht in Benghazi, Libië kwamen te staan, maar zich weigerden over te geven.
 4. 7.0
  Kijk op Netflix • 'The Power of the Dog' speelt zich af in de jaren twintig van de vorige eeuw. De broers Phil (Benedict Cumberbatch) en George Burbank (Jesse Plemons) zijn elkaars grootste tegenpolen.
 5. 5.5
  Kijk op Netflix • Een Amerikaanse schrijfster (Brooke Shields) wil een kasteel in Schotland kopen, maar de stekelige eigenaar (Cary Elwes) wil het niet aan een buitenlander verkopen.
 6. 6.7
  Kijk op Netflix • Nikolas gaat in het besneeuwde noorden op zoek naar zijn vermiste vader, vergezeld door een eigenwijs rendier en een muis als huisdier.
 7. 6.4
  Kijk op Netflix • Een door Interpol uitgevaardigde 'red notice' is een wereldwijd alarmsignaal bedoeld om 's werelds meest gezochte misdadigers op te sporen en aan te houden.
 8. 7.9
  Kijk op Netflix • De onverschrokken Nepalese bergbeklimmer Nimsdai Purja begint aan een schijnbaar onmogelijke zoektocht om in zeven maanden alle 14 bergtoppen van 8.000 meter te beklimmen.
 9. 6.2
  Kijk op Netflix • Jackie "Justice", een aan lager wal geraakte MMA-vechtster, is gefaald in het enige waar ze ooit in heeft uitgeblonken, namelijk vechten.
 10. 6.2
  Kijk op Netflix • Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 8.2
  Kijk op Netflix • In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.
 2. 7.8
  Kijk op Netflix • Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
 3. 7.3
  Kijk op Netflix • In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet.
 4. 8.4
  Kijk op Netflix • Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.
 5. 6.1
  Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 6. 6.5
  Kijk op Netflix • De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.
 7. 7.6
  Kijk op Netflix • Zes tieners die een nieuw avonturenpark aan de andere kant van Isla Nublar mogen bezoeken, moeten samenwerken om te overleven wanneer dinosaurussen het eiland verwoesten.
 8. 8.4
  Kijk op Netflix • Volg in 'Narcos: Mexico' het verhaal van de opkomst van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80, een waargebeurd verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.
 9. 7.7
  Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).
 10. 9.2
  Kijk op Netflix • 'Arcane' is een animatieserie van de makers van 'League of Legends'. De serie speelt zich af in de utopische regio Piltover en het onderdrukte ondergrondse district Zaun en vertelt het verhaal van twee legendarische League-kampioenen − en de kracht die hen uiteindelijk uit elkaar drijft.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws