Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast de allerlaatste afleveringen van La casa de papel (2017–2021) is nu ook het derde seizoen te zien van Lost in Space (2018–2021). Daarnaast voegt Netflix de Belgische serie Coyotes (2021) toe. In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.4
  Kijk op Netflix • Meerderde generaties van de familie Joestar, allen met dezelfde bijnaam, gaan door een reeks tijdsperioden de strijd aan met bovennatuurlijke vijanden.
 2. 8.2
  Kijk op Netflix • In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.
 3. 7.6
  Kijk op Netflix • Zes tieners die een nieuw avonturenpark aan de andere kant van Isla Nublar mogen bezoeken, moeten samenwerken om te overleven wanneer dinosaurussen het eiland verwoesten.
 4. 7.3
  Kijk op Netflix • In het jaar 2046 ontdekt de familie Robinson met het ruimteschip Jupiter 2 een scheur in de ruimtetijd en storten neer op een onbekende planeet.
 5. 6.7
  Kijk op Netflix • Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer één of meerdere nieuwe afleveringen van onderstaande series. Morgen (zondag) verschijnt daarnaast de eerste aflevering van het langverwachte derde seizoen van Undercover (2019– ).

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws