Eerste soundtrack Netflix-film 'Don't Look Up' van Ariana Grande en Kid Cudi nu te beluisteren

Eerste soundtrack Netflix-film 'Don't Look Up' van Ariana Grande en Kid Cudi nu te beluisteren

De eerste soundtrack van Don't Look Up (2021), de aankomende dramakomedie met Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence en Timothée Chalamet, is nu te horen. Het nummer is gemaakt door niemand minder dan Ariana Grande en Kid Cudi.

Grande en Cudi spelen allebei ook (een kleine) rol in de zwartkomische Netflix-film. Het nummer dat ze gemaakt hebben is een ballad met de titel Just Look Up. Je kunt hem hieronder beluisteren:

In Don't Look Up spelen Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence twee wetenschappers die erachter komen dat er een zeer grote komeet in de richting van de aarde beweegt. Als daar niks tegen gedaan wordt, zal dat projectiel de aarde mogelijk volledig vernietigen. Om de mensheid te waarschuwen, gaan ze op een soort mediatournee. Die tour brengt ze op allerlei vreemde plekken en maar weinig mensen nemen de dreiging serieus. Lukt het ze om de wereld binnen zes maanden te redden?

Don't Look Up is vanaf komende donderdag, 9 december, in de bioscoop te zien. De film verschijnt twee weken later, op 24 december, ook op Netflix.

Don't Look Up (2021)
7.3
Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een student astronomie, en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) doen een verbazingwekkende ontdekking over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait.
Beeld: Still 'Don't Look Up' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixDon't Look Up (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws