Vanavond op Netflix: aflevering 3 van 'Undercover' seizoen 3

Vanavond op Netflix: aflevering 3 van 'Undercover' seizoen 3

Vanavond staat weer een gloednieuwe aflevering op het programma van Undercover (2019– ). Nadat deze in België is uitgezonden op tv, verschijnt aflevering 3 om 21:10 uur ook op Netflix in Nederland.

In de eerste twee afleveringen zagen we hoe Ferry (Frank Lammers) en Bob (Tom Waes) nu met elkaar moeten samenwerken. Ze zijn weer als vanouds in een chaletje op een camping te vinden. Ook werden drugsbarons Serkan (Murat Seven ) en Leyla Bulut (Nazmiye Oral) aan ons voorgesteld.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Ferry heeft echter geen hoge pet op van Serkan: "Die kan nog geen zak snoep bezorgen". Maar al snel komen de mannen erachter dat het hele pillennetwerk zich achter de Turkse drugsbaas schaart. Ferry en Bob moeten nu samen undercover om Serkan ten val te brengen. In aflevering 3 zien we hoe dit ze verloopt.

Aflevering 3 van Undercover seizoen 3 is vanavond om 21:10 uur te zien op Netflix. Vorige week bleken veel abonnees de aflevering om dit tijdstip nog niet te kunnen zien, terwijl deze toch echt om 21:10 uur online kwam. Vaak helpt het om de Netflix-app even helemaal af te sluiten en opnieuw te openen.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Elke zondag om 21:10 uur verschijnt een nieuwe aflevering van Undercover seizoen 3 op Netflix. Met in totaal acht afleveringen. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Undercover (2019– )
7.8
Kijk op Netflix • Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.
Beeld: Still 'Undercover' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsUndercover (2019– )

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws