Nieuw op Disney+: komische animatiefilm 'Diary of a Wimpy Kid'

Nieuw op Disney+: komische animatiefilm 'Diary of a Wimpy Kid'

Diary of a Wimpy Kid (2021), de verfilming van de populaire gelijknamige kinderboeken, is vanaf dit weekend te zien op Disney+. De animatiefilm gaat over Greg Heffley, een scholier die ervan droomt om wereldberoemd te worden, en zijn beste vriend Rowley.

Greg en Rowley zitten bij elkaar op de middelbare school en doen alles samen. Tegelijkertijd zouden ze niet meer van elkaar kunnen verschillen. Greg doet er namelijk alles aan om beroemd en succesvol te worden, maar dat wil niet echt lukken. Rowley doet daarentegen helemaal niet zijn best, maar alles lijkt hem bijzonder makkelijk af te gaan.

De Diary of a Wimpy Kid-boeken, die in het Nederlands verschenen onder de titel Het leven van een loser, zijn wereldwijd al jarenlang razend populair. Door de toegankelijke schrijfstijl, de verschillende onderwerpen die aan bod komen én de humor in de boeken zijn ze voor veel leeftijden geschikt en krijgen ze veel jonge mensen aan het lezen. De verfilming van de boekenserie was in handen van Swinton O. Scott III en de stemmencast bestaat uit onder andere Chris Diamantopoulos, Brady Noon en John Omohundro.

Diary of a Wimpy Kid (2021)
5.2
Greg Heffley is een magere jongen op de middelbare school met een onbeperkte ambitie om beroemd te worden. Zijn beste vriend Rowley gaat gewoon door het leven zonder enige ontberingen en lijkt succesvol te zijn zonder al te veel moeite...

Diary of a Wimpy Kid is nu te zien op Disney+. Het volledige aanbod van Disney+ vind je hier.

Beeld: Still 'Diary of a Wimpy Kid' via TMDb
Tekst: Disney+

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Disney+Diary of a Wimpy Kid (2021)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws