Trailer van het nieuwe seizoen van Ridley Scotts sciencefictionserie 'Raised by Wolves' nu te zien

Trailer van het nieuwe seizoen van Ridley Scotts sciencefictionserie 'Raised by Wolves' nu te zien

Het nieuwe seizoen van Raised by Wolves (2020– ), de serie van Ridley Scott en Aaron Guzikowski, komt eraan! HBO Max heeft zojuist de trailer van de nieuwe afleveringen van de horror-sciencefictionserie gedeeld.

De spannende serie speelt zich af op een mysterieuze, nog maagdelijke planeet waar twee androïde-wezens de taak hebben gekregen om mensenkinderen op te voeden. De kinderen zijn onderdeel van een groeiende mensenkolonie waarbinnen steeds religieuze conflicten dreigen te ontstaan. De androïden doen er alles aan om de planeet harmonisch en vredig te houden, maar ontdekken al gauw dat het bijzonder lastig is om de ideeën en overtuigingen van mensen te beheersen.

Bekijk de trailer van de nieuwe afleveringen hier:

In het tweede seizoen van Raised By Wolves sluiten Android-partners Mother en Father, gespeeld door Amanda Collin en Abubakar Salim, zich samen met zes mensenkinderen aan bij een nieuwe kolonie. Deze kolonie is atheïstisch en gevestigd in een mysterieuze tropische zone van de planeet. Het blijkt voor de groep best moeilijk om in zich deze nieuwe samenleving staande te houden, en dan duikt er plotseling nog een gevaar op. Kan het menselijk ras in deze wereld wel overleven?

Raised by Wolves (2020– )
7.5
Twee androïden zijn belast met het opvoeden van menselijke kinderen op een mysterieuze maagdelijke planeet. Terwijl de ontluikende mensenkolonie verscheurd dreigt te worden door religieuze verschillen, leren de androïden dat het beheersen van de overtuigingen van mensen een verraderlijke en moeilijke taak is.

Naast Collin en Salim spelen ook Winta McGrath, Niamh Algar, Travis Fimmel, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson en Ethan Hazzard mee in de serie. Het tweede seizoen van Raised by Wolves verschijnt in februari op HBO Max. Die streamingsdienst is op dit moment nog niet in Nederland, maar zal hier in de loop van 2022 beschikbaar worden.

Beeld: Still 'Raised by Wolves' via TMDb
Tekst: HBO Max

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's HBO MaxRaised by Wolves (2020– )

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws