Sinterklaas on demand: dit zijn de 5 beste Sinterklaasfilms om te streamen

Sinterklaas on demand: dit zijn de 5 beste Sinterklaasfilms om te streamen

5 december staat weer voor de deur en daarom is het de hoogste tijd om eens een overzicht te geven van de beste Sinterklaasfilms. Omdat de bioscoop nu misschien niet ideaal is, zetten wij de beste Sinterklaasfilms op een rij die je gewoon vanuit huis kunt bekijken. Alle films in onderstaande lijst zijn zowel op Videoland als via Pathé Thuis te zien. Hieronder vind je de 5 beste Sinterklaasfilms om te streamen.

5 De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest

De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest (2020)
4.8
Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur - in opdracht van Sinterklaas - een groot Pietenfeest opgebouwd.

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur een groot Pietenfeest opgebouwd, een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Dan valt Coole Piet van het dak en is hij de volgende ochtend spoorloos verdwenen…

Bekijk hier de trailer vanDe Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest:

4 Waar is het grote boek van Sinterklaas?

Waar is het grote boek van Sinterklaas? (2019)
5.4
Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen.

Guus Blik is de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land. Hij snapt niet waarom Sinterklaas speelgoed 'gratis weggeeft' aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen…

Bekijk hier de trailer van Waar is het grote boek van Sinterklaas?:

3 Sinterklaas & het gouden hoefijzer

Sinterklaas & het gouden hoefijzer (2017)
5.6
Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks.

Bloem weet Sinterklaas zo ver te krijgen dat ze op het paard mag rijden, maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Amerigo verliest zijn magische hoefijzer, waardoor hij nu niet meer de daken op kan. Sinterklaas wil zijn Pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht.

Bekijk hier de trailer van Sinterklaas & het gouden hoefijzer:

2 Sinterklaas en de vlucht door de lucht

Sinterklaas en de vlucht door de lucht (2018)
6.4
Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Als zij iets wilt, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron.

Floor zet nooit haar schoentje. Ze vraagt alles wat ze wil gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Maar als Floor een zwembad vol chocolademunten wenst, is er geen bakker die aan deze vraag kan voldoen. Er is maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas.

Bekijk hier de trailer van Sinterklaas en de vlucht door de lucht:

1 De Grote Sinterklaasfilm

De Grote Sinterklaasfilm (2020)
6.6
Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden.

Het kasteel van de Goedheiligman staat op instorten. Noodgedwongen moeten ze daarom op een camping logeren. Zonder kasteel kunnen alle cadeautjes en pepernoten natuurlijk niet op tijd gemaakt worden. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier?

Bekijk hier de trailer van De Grote Sinterklaasfilm:

Alle films in de lijst zijn zowel op Videoland als via Pathé Thuis te zien. Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan hier ons overzicht van alle Sinterklaasfilms op alle streamingdiensten.

Beeld: Still 'De Grote Sinterklaasfilm' via Filmdepot / WW Entertainment

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Videoland Pathé Thuis VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws