Netflix kondigt Duitse versie aan van 'Queer Eye'

Netflix kondigt Duitse versie aan van 'Queer Eye'

Netflix gooit een Duits sausje over hun succesformule van Queer Eye (2018– ). De hitserie krijgt binnenkort een Duitse versie en Netflix kondigt vandaag de vijf presentatoren aan.

Queer Eye Germany (2022– ) is de eerste internationale spin-off van de populaire realityserie waarin de Fab Five hippe tips en make-overs geeft. De Duitse Fab Five zal bestaan uit life-coach Leni Bolt, modegoeroe Jan-Henrik Scheper-Stuke, beauty-deskundige David Jakobs, voeding- en gezondheidsexpert Aljosha Muttardi en ontwerper Ayan Yuruk.

Op het Duitse Instagramaccount van Netflix is alvast een korte teaser te zien waarin de huidige Fab Five het stokje als het ware overdraagt aan de nieuwe presentatoren van de spin-off.

Naast het grote succes van Queer Eye maakte Netflix nog wel eens een buitenlands uitstapje met Queer Eye: We’re in Japan! (2019), maar altijd met de originele Fab Five. Later deze maand verschijnt daarnaast alweer het zesde seizoen van Queer Eye op Netflix, namelijk 31 december.

Wanneer Queer Eye Germany verschijnt, is nu nog niet bekend. In de eerste teaser heeft Netflix het over "binnenkort". Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Queer Eye (2018– )
8.5
Kijk op Netflix • Deze nieuwe 'Fab Five' komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken...
Beeld: Still 'Queer Eye Germany' via Netflix / Thomas Schenk
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixQueer Eye (2018– )Queer Eye Germany (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws