Officiële poster onthuld van 'Sonic the Hedgehog 2'

Officiële poster onthuld van 'Sonic the Hedgehog 2'
9 december 2021 om 13:24

Studio Paramount onthult vandaag de officiële poster van Sonic the Hedgehog 2 (2022), het vervolg op gameverfilming Sonic (2020). Tevens maakt de studio bekend dat de trailer morgen worden gedeeld tijdens de Game Awards.

In het vervolg zal Dr. Robotnik (Jim Carrey) ontsnappen van de paddenstoelenplaneet waar Sonic hem naartoe stuurde met de hulp van zijn nieuwe partner, Knuckles de mierenegel. Samen gaan ze op zoek naar de mysterieuze Master Emerald, die de kracht heeft om beschavingen te bouwen en te vernietigen. Sonic moet samenwerken met zijn nieuwe vriend Miles "Tails" Prower om het kwaadaardige duo te stoppen.

Op de poster zien we Sonic en zijn nieuwe vriend Tails vluchten voor Dr. Eggman in het iconische rode vliegtuigje. Afwezig op de poster is Knuckles, die we hopelijk voor het eerst te zien krijgen in de trailer van morgen.

Afbeelding via Paramount
Afbeelding via Paramount

Sonic wordt opnieuw ingesproken door Ben Schwartz. Nieuw zijn Idris Elba als Knuckles en Shemar Moore in een nog onbekende rol. Het vervolg wordt opnieuw geregisseerd door Jeff Fowler. Sonic the Hedgehog 2 draait vanaf 30 maart 2022 in de bioscoop.

Beeld: Still 'Sonic the Hedgehog' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsSonic the Hedgehog 2 (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws