Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de tien beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Zo zijn vanaf deze week de actiedrama 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016) en de waargebeurde dramafilm A Beautiful Day in the Neighborhood (2019) te bekijken. Ook is The Notebook (2004) te zien, net als de gehele Matrix-trilogie.

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 8.7
  Kijk op Netflix • De computerhacker Neo (Keanu Reeves) komt op een vreemde manier in contact met Morpheus, die hem kennis laat maken met de echte wereld.
 2. 7.9
  Kijk op Netflix • De onverschrokken Nepalese bergbeklimmer Nimsdai Purja begint aan een schijnbaar onmogelijke zoektocht om in zeven maanden alle 14 bergtoppen van 8.000 meter te beklimmen.
 3. 7.8
  Kijk op Netflix • Allie Hamilton komt begin jaren 40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie.
 4. 7.6
  Kijk op Netflix • Een verhaal over twee sociaal onbekwame tieners die op het punt staan hun middelbare schooldiploma te halen. De jongens zijn onafscheidelijk, maar nu gaan ze naar verschillende universiteiten en zijn ze gedwongen om zich aan te passen aan een leven zonder elkaar.
 5. 7.4
  Kijk op Netflix • De dertienjarige Kayla (Elsie Fisher) wordt gevolgd in haar laatste schooljaar voor ze naar High School gaat. In haar vlogs, die door niemand bekeken worden, geeft ze vastberaden adviezen over volwassen worden en hoe je dat een beetje zelfverzekerd kunt doen.
 6. 7.4
  Kijk op Netflix • Een paar rechercheurs doen een verontrustende ontdekking en gaan op onderzoek uit naar een medisch instituut waar vreselijke dingen gebeuren.
 7. 7.3
  Kijk op Netflix • Waargebeurde verhaal van zes ex-militairen die door de CIA werden ingehuurd en tegenover een overmacht in Benghazi, Libië kwamen te staan, maar zich weigerden over te geven.
 8. 7.3
  Kijk op Netflix • 'A Beautiful Day in the Neighborhood' is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de vriendschap tussen de beroemde presentator Fred Rogers van het populaire kinderprogramma Mister Rogers’ Neighborhood en journalist Tom Junod (Matthew Rhys).
 9. 7.2
  Kijk op Netflix • Neo (Reeves) en de rebellenleiders schatten dat ze 72 uur hebben totdat Zion, de laatste menselijke stad, ontdekt wordt door 250.000 zondes, die Zion en haar bewoners zullen vernietigen.
 10. 7.2
  Kijk op Netflix • Er zijn twintig jaar verstreken sinds Trainspotting en er is veel veranderd, maar ook veel hetzelfde gebleven.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws