Netflix onthult de trailer van Duitse dramaserie 'Kitz'

Netflix onthult de trailer van Duitse dramaserie 'Kitz'

De 19-jarige Lisi heeft veel te verwerken na de dood van haar broer in Kitz (2021– ). Als een groepe rijke ski-gangers haar leven binnenkomen, staat alles op zijn kop. Netflix deelt vandaag de eerste trailer van de gloednieuwe Duitse serie.

Een jaar na de tragische dood van haar broer komt Lisi uit Kitzbühel terecht in de decadente wereld van een Münchener-kliek, die elk seizoen het luxe skioord binnenvalt om te feesten. Maar al snel zet Lisi een lawine in gang die de waarheid achter de façade vol glamour, geld en genot onthult. Dit leidt tot oncontroleerbare gevolgen…

Bekijk hier de trailer van Kitz:

De hoofdrollen worden gespeeld door Sofie Eifertinger, Valerie Huber, Felix Mayr, Bless Amada en Zoran Pingel. De makers van Kitz werkten eerder met Netflix samen voor de Duitse serie Biohackers (2020– ).

Afbeelding via Netflix / Walter Wehner
Afbeelding via Netflix / Walter Wehner

Kitz is vanaf 30 december te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Kitz (2021– )
5.7
Een jaar na de tragische dood van haar broer komt de 19-jarige Lisi uit Kitzbühel terecht in de wereld vol rijkdom van een kliek uit München.
Beeld: Still 'Kitz' via Netflix / Walter Wehner
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sKitz (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws