Duistere komedie met 'Game of Thrones'-ster Sophie Turner massaal bekeken op Netflix

Duistere komedie met 'Game of Thrones'-ster Sophie Turner massaal bekeken op Netflix

Sansa Stark? Nee, Erica. Game of Thrones-ster Sophie Turner schittert sinds vorige week op Netflix in Do Revenge (2022), met Camila Mendes en Maya Hawke in de hoofdrollen. De nieuwe komedie scoort goed op de streamingdienst en staat op de tweede plek in de Netflix top 10.

Andere handige Netflix-pagina's:

Succesvol eerste weekend

De wraakfilm verscheen afgelopen vrijdag op Netflix en heeft op zijn zachtst gezegd een succesvol weekend achter de rug. Concrete kijkcijfers zijn nog niet bekend, maar omdat de film op plek 2 in de top 10 staat, is duidelijk dat er massaal wordt gekeken naar Do Revenge in ons land. Ook valt de film in de smaak bij de kijkers.

Do Revenge (2022)
6.4
Kijk op Netflix • Twee tienermeisjes, Drew en Eleanor, ontmoeten elkaar en ontwikkelen een onverwachte band. Geregisseerd door Jennifer Kaytin Robinson.

Wraak

Camila Mendes speelt het populaire tienermeisje Drea, die wraak wil nemen op haar ex-vriend Max (Austin Abrams) nadat hij hun sekstape heeft laten uitlekken. Hawke speelt de overgeplaatste student Eleanor, die wordt ge-out door een meisje dat beweert dat Eleanor haar probeerde vast te binden en te kussen

Beeld: Still 'Do Revenge' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsDo Revenge (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws