Disney deelt de trailer van nieuwe animatiefilm met Jake Gyllenhaal

Disney deelt de trailer van nieuwe animatiefilm met Jake Gyllenhaal

Disney heeft de trailer onthuld van de nieuwe animatiefilm Strange World (2022). Vanaf november kijk je in de bioscoop naar de avontuurlijke tocht van een bont familiegezelschap, dat op een alienplaneet strandt en vervolgens moet vluchten voor haar moordlustige bewoners.

Leven op een alienplaneet

De leden van de familie Clades staan wereldwijd bekend om hun legendarische ontdekkingstochten, en ook nu beginnen ze weer aan een ronduit bizarre reis. Als ze landen op een nog onbekende alienplaneet, begint een gevaarlijk avontuur dat de familieverhoudingen op scherp zet. Gelukkig gaan de Clades niet alleen op pad: ze krijgen gezelschap van een eigenzinnige klodder, een driepotige hond en een hele reeks vraatzuchtige wezens.

Generaties van avonturiers

Strange World wordt geregisseerd door Don Hall, die eerder verantwoordelijk was voor Big Hero 6 (2014) en Raya and the Last Dragon (2021) (beide films kun je terugkijken via Disney+ of Pathé Thuis). Hall geeft aan dat de avonturenkomedie geïnspireerd is door klassieke avonturenverhalen, en laat zien hoe verschillende generaties van een film omgaan met hun onderlinge verschillen. Voor de hoofdrol werd niet de minste gestrikt: Jake Gyllenhaal (Spider-Man: Far From Home, Ambulance) speelt avonturier Clade, die in zijn tocht onder meer vergezeld wordt door zijn vader Jaeger (Dennis Quaid) en zijn zestienjarige zoon Ethan (Jabouki Young-White).

Strange World (2022)
4.7
'Strange World' introduceert een legendarische familie van ontdekkingsreizigers: de familie Clade. Ze proberen een weg te vinden in een onbekende, mysterieuze wereld waar gevaar op de loer.

In de bioscoop

Strange World verschijnt komend najaar al in de bioscoop: de Nederlandse release (originele en nagesynchroniseerde versie) staat gepland voor 23 november. Ongetwijfeld zal de film na die tijd ook nog te streamen zijn op Disney+, maar een releasedatum daarvoor is nog niet bekend. Kijk hier voor het volledige bioscoopoverzicht: Nu in de bioscoop.

Beeld: Still 'Strange World' via Filmdepot
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopStrange World (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws