Opnames gestart van 'Heartstopper' seizoen 2, Netflix deelt eerste beelden vanaf de set

Opnames gestart van 'Heartstopper' seizoen 2, Netflix deelt eerste beelden vanaf de set

De productie van Heartstopper (2022– ) seizoen 2 is officieel begonnen. Netflix maakt het goede nieuws over de populaire, romantische serie zojuist bekend aan de hand van een eerste video vanaf de set.

Heartstopper-cast weer op de set

In de video vanaf de set zwaaien alle castleden naar de camera en zien we hoe ze met elkaar door de scripts lezen, de stap die plaatsvindt vlak voor de start van de opnames.

Derde seizoen ook al aangekondigd

Naast het aankomende tweede seizoen is Heartstopper ook al zeker van een derde seizoen. Afgelopen mei maakte Netflix bekend de populaire serie met maar liefst twee seizoenen te verlengen. Of seizoen 3 gelijk hierna wordt opgenomen, is niet bekend.

Heartstopper (2022– )
8.7
Kijk op Netflix • Als de zachtaardige Charlie en de rugbyliefhebbende Nick elkaar op de middelbare school ontmoeten, ontdekken ze al snel dat hun onwaarschijnlijke vriendschap uitgroeit tot een onverwachte romance.

Releasedatum Heartstopper seizoen 2

Nu de opnames zijn gestart, is de grote vraag: wanneer verschijnt het nieuwe seizoen van Heartstopper op Netflix? Vooralsnog is er geen indicatie bekend van wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen gaan zien, maar het is duidelijk dat het dit jaar niet meer lukt. Seizoen 2 verschijnt op zijn vroegst halverwege 2023 op Netflix. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Heartstopper in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Beeld: Still 'Heartstopper' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sHeartstopper (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws