'Bardo' trailer: nieuwste film van Oscarwinnaar Alejandro G. Iñárritu vanaf december op Netflix

'Bardo' trailer: nieuwste film van Oscarwinnaar Alejandro G. Iñárritu vanaf december op Netflix

Viervoudig Oscarwinnaar Alejandro G. Iñárritu kiest Netflix om zijn nieuwste project onder te brengen: Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths (2022). Komende december gaat de dramafilm in première. Vandaag onthult de streamingdienst alvast de eerste trailer.

Een Mexicaanse journalist in LA

Bardo volgt Silverio, een Mexicaanse documentairemaker en journalist die in Los Angeles woont. Nadat hij een prestigieuze, internationele prijs in ontvangst mag gaan nemen, wordt hij gedwongen om terug te keren naar zijn geboorteland. De eenvoudige reis zal hem tot een existentiële grens drijven.

Iñárritu keert terug naar Mexico

Mexicaan Silverio wordt gespeeld door Daniel Giménez Cacho, die we onder andere kennen van ¿Quién Mató a Sara? (2021). Bardo is Iñárritu's eerste film die in Mexico is opgenomen sinds Amores perros (2000). Een andere bekende film van hem is Babel (2006) met Brad Pitt en Cate Blanchett.

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths (2022)
6.9
Kijk op Netflix • Een nostalgische komediefilm over de politieke en sociale moderniteit van Mexico. Een documentairemaker keert terug naar zijn thuisland om de herinneringen die hij heeft onder ogen te zien.

Voor het einde van het jaar op Netflix

Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths is vanaf 16 december te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

'Bardo' trailer: nieuwste film van Oscarwinnaar Alejandro G. Iñárritu vanaf december op Netflix
Beeld: Still 'Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sBardo, False Chronicle of a Handful of Truths (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws