Apple TV+ onthult eerste posters 'Spirited' met Octavia Spencer, Will Ferrell en Ryan Reynolds

Apple TV+ onthult eerste posters 'Spirited' met Octavia Spencer, Will Ferrell en Ryan Reynolds

Apple TV+ brengt je dit jaar in de kerststemming met de nieuwe musical Spirited (2022). De film is een moderne muzikale vertolking van Charles Dickens klassieker A Christmas Carol en wordt geleid door een sterrencast met onder andere Oscarwinnaar Octavia Spencer, Will Ferrell en Ryan Reynolds. De nieuwe posters zijn nu te zien.

Spirited is geschreven en geregisseerd door Sean Anders en John Morris die eerder met Ferrell werkten aan de Daddy's Home-films. Reynolds zal in de film te zien zijn als een Scrooge-achtig karakter. Ferrell speelt de Ghost of Christmas Present terwijl Spencer de goedmoedige medewerker van Reynolds speelt.

De opnames zitten erop. Ik weet niet of ik drie jaar geleden ingestemd had met zo'n uitdagende film. Zingen, dansen en in de zandbak spelen met Will Ferrell heeft heel wat dromen doen uitkomen. Dit is mijn tweede film met de geweldige Octavia Spencer en ik ga elke seconde missen van het werken met deze groep begaafde makers en artiesten. Tegenwoordig is vriendelijkheid net zo belangrijk als talent. Ik heb het geluk gehad om met mensen te werken die beide in zich hebben.

Ryan Reynolds
Spirited (2022)
6.6
Een muzikale verfilming van het Charles Dickens-verhaal “A Christmas Carol” over een miserabele misantroop die wordt meegenomen op een magische reis.

Spirited is vanaf 18 november te zien op Apple TV+.

Beeld: Still 'Spirited' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films BioscoopSpirited (2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws