Eerste beeld van Netflix-serie 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' nu te zien

Eerste beeld van Netflix-serie 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' nu te zien

Netflix en Shondaland hebben de eerste foto vrijgegeven van de jonge koningin Charlottte in Queen Charlotte: A Bridgerton Story (2023), de serie gebaseerd op de Netflix-hitserie Bridgerton (2020– ). Voor het eerst maakt het grote publiek kennis met India Amarteifio als het nieuwe hoofdpersonage.

Jonge koningin Charlotte en koning George

Deze Bridgerton-spin-off vertelt het verhaal over het huwelijk van de jonge Charlotte met koning George. Het huwelijk bracht zowel een groot liefdesverhaal als een maatschappelijke verschuiving teweeg en markeerde het begin van de wereld van Ton. Naast Amarteifio bestaat de cast onder andere uit Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh en Ruth Gemmell die hun vertrouwde rollen weer oppakken. Daarnaast wordt het team aangevuld door Sam Clemmett als Young Brimsley, Freddie Dennis als Reynolds, Richard Cunningham als Lord Bute, Tunji Kasim als Adolphus, Rob Maloney als de dokter, Cyril Nri als Lord Danbury en Hugh Sachs als Brimsley.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

De spin-off is geschreven door Shonda Rhimes die ook de rol als productieleider en uitvoerend producent op zich nam. De serie is geregisseerd door Tom Verica die eveneens credit krijgt voor zijn bijdrage als uitvoerend producent.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (2023)
Kijk op Netflix • Bridgerton-prequel over het leven van koningin Charlotte.

Releasedatum

Vanaf wanneer Queen Charlotte: A Bridgerton Story te zien is op Netflix, is nog niet bekendgemaakt. Wellicht dat er dit weekend tijdens het jaarlijkse Tudum-evenement van Netflix meer over de serie onthuld wordt.

Beeld: Still 'Bridgerton' via Netflix/Liam Daniel
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixBridgerton (2020– )Queen Charlotte: A Bridgerton Story (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws