Regisseur Rian Johnson introduceert 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' aan de hand van nieuwe clip

Regisseur Rian Johnson introduceert 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' aan de hand van nieuwe clip

Deze winter komt er een einde aan het lange wachten op het vervolg van Knives Out (2019). Vanaf eind december zal Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022) te zien zijn op Netflix. Regisseur Rian Johnson heeft iets speciaals voor de fans: een exclusieve clip uit zijn nieuwste film.

Netflix op weg naar een Oscar?

Glass Onion: A Knives Out Mystery is een van de meest naar uitgekeken films van 2022. Niet alleen de abonnees verwachten er veel van, maar ook Netflix zelf. De streamingdienst hoopt met dit moordmysterie een Oscarnominatie binnen te slepen en vertoont de film, om te voldoen aan de Oscareisen, eerst in de bioscoop alvorens deze op Netflix vertoond wordt. Na de eerste trailer die eerder deze maand verscheen, zijn er nu meer beelden te zien:

Een succesvolle première

De film ging onlangs in première op het filmfestival van Toronto, waar de film geprezen werd om zijn humor en onverwachte wendingen die het verhaal nam. Glass Onion: A Knives Out Mystery zou volgens verscheidene recensenten volledig voldoen aan de verwachtingen. Met een film als deze, kan de winter niet gauw genoeg komen!

Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
7.1
Kijk op Netflix • In het vervolg op 'Knives Out' reist detective Benoit Blanc (Daniel Craig) af naar Griekenland om een mysterie te ontrafelen waarbij een miljardair en zijn bonte vriendengroep zijn betrokken.

Glass Onion: A Knives Out Mystery is vanaf 23 december te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' via Netflix
Tekst: Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video's BioscoopKnives Out (2019)Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws